Filosofia noastră s-a dezvoltat organic în domeniul construcțiilor rezidențiale.
Proiectele LOGIS Residence împărtășesc aceleași valori și au scopul de a construi case excelente pentru oamenii și familiile urbane.

Valori LOGIS Residence

High-quality

Ne dorim excelență și calitate premium în orice facem: de la materialele pe care le folosim în construcții la modul în care ținem legătura cu cei care ne sunt clienți și nu numai. 

Integritate

Ne ghidăm după principii etice atunci când vine vorba de proiecte. Suntem atenți la cele mai mici detalii și la acuratețea execuției.

Inovație

Inovația ocupă un loc important în sistemul nostru de valori. Ne inspirăm din comunitate, interpretăm procese și lucrăm cu cele mai noi tehnologii de construcție și design.

Customer commitment

Ne angajăm să oferim o experiență high-end clienților noștri. Apreciem feedback-ul și încurajăm întrebările pe care le aveți în legătură cu proiectele LOGIS Residence.

Descoperiți LOGIS Residence, cel mai exclusivist proiect rezidențial boutique din București, unde eleganța contemporană întâlnește rafinamentul interbelic într-un stil de viață cu adevărat elegant. Imobilul este situat într-o locație privilegiată din București, oferind acces ușor la o varietate de facilități și atracții instant. Cu magazine exclusiviste, restaurante rafinate și spații verzi în imediata apropiere, acesta creează un sanctuar de relaxare într-o atmosferă urbană vibrantă, imprimând un aer de eleganță și rafinament.
× Aveti nevoie de ajutor?