VEZI APARTAMENTELE

Selectează etajul dorit și downloadează planurile spațiilor.

 

Se incarca

VASILE LASCĂR 141

Descoperiți o selecție excepțională de apartamente boutique concepute de prestigiosul birou de arhitectură ADNBA și dezvoltate de LOGIS Residence, unde designul contemporan se îmbină cu estetica și influențele inspirate de perioada interbelică.

Fiecare apartament boutique este meticulos proiectat, punându-se accent pe detalii și fiind decorat cu materiale și finisaje premium, ce emană o eleganță și o calitate de neegalat. De la pardoselile rafinate din lemn masiv până la bucătăriile moderne în plan deschis și băile rafinate, fiecare aspect al designului a fost proiectat pentru a satisface cele mai rafinate dorințe.

Aveți posibilitatea de a alege între apartamente cu 2 sau 3 camere, toate fiind completate de locuri de parcare subterane.

Pătrundeți în inima vibrantă a Bucureștiului la LOGIS Residence, unde toate dorințele unui locuitor urban sunt la îndemână. Alăturați-vă comunității noastre respectuoase și primitoare, care se dedică îmbunătățirii experienței de viață a fiecărui rezident.

Asigurați-vă un loc în elegantele apartamente boutique de la LOGIS Residence, unde veți trăi într-o atmosferă autentică, plină de rafinament și eleganță interbelică.

Contactați-ne astăzi pentru a vă rezerva un apartament în LOGIS Residence.

× Aveti nevoie de ajutor?